Naslovna  |  Info  |  Saopštenja  |  Otvoreno pismo Nezavisnog udruženja novinara Srbije članovima Saveta RRA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

Saopštenja

01. 08. 2006.

Otvoreno pismo Nezavisnog udruženja novinara Srbije članovima Saveta RRA

Nenadu Cekiću član NUNS-a, broj 1244 Aleksandru Vasiću član NUNS-a, broj 1225 Slobodanu Đoriću član NUNS-a, broj 526 Goranu Karadžiću član NUNS-a, broj 1341 Vladimiru Cvetkoviću član NUNS-a, broj 1646

S obzirom da se Vaša imena i dalje nalaze u evidenciji Nezavisnog udruženja novinara Srbije pod gore navedenim brojevima, a da kao članovi Saveta Radiodifuzne agencije Srbije, postupate suprotno osnovnim principima i ciljevima NUNS-a onovinarskim slobodama, pristojno smo Vas zamolili pre 15 dana da svoje članstvo u NUNS-u zamrznete-na takve dve stolice se ne može.

Na pismo upućeno svakome od Vas pojedinačno, odgovorili ste grupnim, javnim uvredama, valjda sve misleći, da se do dijaloga u demokratskom društvu, može vulgarnim prečicama.

Rok za Vaš odgovor bio je 15 dana, a teče od 21. 07. 2006. godine, na osnovu odluke Izvršnog odbora NUNS-a. Vašim javnim i grupnim nastupom, uz netačne podatke, recimo, da Nenad Cekić nikada nije bio član  NUNS-a, sami ste odlučili o prestanku Vašeg članstva u našem udruženju slobodnih i profesionalnih novinara.

U Beogradu, 1.08.2006. godine

Izvršni odbor NUNS-a

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten