Naslovna  |  Info  |  Aktivnosti  |  Besplatan kurs engleskog jezika za novinare VIII
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Aktivnosti

19. 03. 2015. Beograd

Izvor: NUNS

Besplatan kurs engleskog jezika za novinare VIII

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz podršku Ambasade SAD upisuje osmu grupu polaznika za kurs engleskog jezika u Beogradu.

Kurs je namenjen novinarima i medijskim radnicima koji žele da nauče ili usavrše znanje engleskog jezika.

Nastava počinje u početkom aprila i trajaće tri meseca, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u popodnevnim terminima.

Prednost pri odabiru polaznika imaju članovi NUNS-a koji su izmirili članarinu za tekuću godinu i koji su redovno plaćali članarinu u prethodnim godinama.

Konkurs je otvoren do 30. marta 2015. godine.

 Postupak prijavljivanja

 Za kurs engleskog jezika u Beogradu možete se prijaviti popunjavanjem kratkog upitnika (ispod teksta) i slanjem istog na e-mail adresu tamara.filipovic@nuns.rs sa naznakom „Kurs engleskog jezika za članove NUNS-a“.

Po zatvaranju konkursa, prijavljeni će biti pozvani na testiranje kako bi se utvrdio precizan nivo poznavanja engleskog jezika, a na osnovu rezultata testova biće formirane grupe polaznika.

Kandidati koji obave testiranje u ovom terminu, a ne budu odabrani polaznici formiranih grupa u ovom roku, biće u prilici da rezultate testa iskoriste pri raspisivanju sledećeg konkursa, pod uslovom da u međuvremenu ne unaprede svoj nivo znanja engleskog. 

Nastava u Beogradu održavaće se u prostorijama NUNS-a, Resavska 28/II i u prostorijama Oxford centra za strane jezike.

Polaznici koji su tokom prethodnih godina pohadjali kurs engleskog koji organizuje NUNS, a žele da nastave na višem nivou u ovom roku, potrebno je da popune kratak upitnik i pošalju ga na gore naznačenu adresu. Ovi polaznici nisu u obavezi da rade test radi utvrđivanja nivoa znanja, osim ukoliko u međuvremenu nisu unapredili svoje znanje engleskog.

Novinari koji su u prethodnom periodu obavili testiranje u NUNS-u, a nisu u međuvremenu unapredili svoje znanje engleskog, takođe je potrebno da popune kratak upitnik i posalju ga na gore naznačenu adresu. 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten