Naslovna  |  External  |  Medija centar  |  Ja mogu kad imam mogućnost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medija centar

06. 04. 2012.

Izvor: http://www.mc.rs/mc_press_centar/dogadjaji.4.html?eventId=8410

Ja mogu kad imam mogućnost

Na konferenciji će biti reči o uspešnom završetku treće po redu kampanje „Mesec romsko-ženskog aktivizma“ i formalnom ozvaničenju Romsko-ženske mreže Srbije (RŽM), koju čini 35 organizacija i inicijativa sa teritorije čitave Srbije. Kampanja Mesec romsko – ženskog aktivizma realizuje se u periodu od 8. marta do 8. Aprila putem javnih akcija na teritoriji čitave Srbije, u 25 gradova i opština, a sa ciljem povećanja vidljivosti romsko-ženskog aktivizma, kao i skretanje pažnje na položaj Romkinja u Srbiji i diskriminaciju, predrasude i netoleranciju, kojoj su svakodnevno izložene. Više informacija o kampanji i konkretnim akcijama možete naći na sajtu www.zenskiprostor.org. Romsko-ženska mreža će predstaviti i svoje zahteve političkim partijama i donosiocima odluka.Na ovaj način Romsko-ženska mreža će obeležiti i Međunarodni dan Roma i Romkinja, 8. april.Konferencija za novinare

Na konferenciji će biti reči o uspešnom završetku treće po redu kampanje „Mesec romsko-ženskog aktivizma“ i formalnom ozvaničenju Romsko-ženske mreže Srbije (RŽM), koju čini 35 organizacija i inicijativa sa teritorije čitave Srbije.

Kampanja Mesec romsko – ženskog aktivizma realizuje se u periodu od 8. marta do 8. Aprila putem javnih akcija na teritoriji čitave Srbije, u 25 gradova i opština, a sa ciljem povećanja vidljivosti romsko-ženskog aktivizma, kao i skretanje pažnje na položaj Romkinja u Srbiji i diskriminaciju, predrasude i netoleranciju, kojoj su svakodnevno izložene. Više informacija o kampanji i konkretnim akcijama možete naći na sajtu www.zenskiprostor.org.

Romsko-ženska mreža će predstaviti i svoje zahteve političkim partijama i donosiocima odluka.

Na ovaj način Romsko-ženska mreža će obeležiti i Međunarodni dan Roma i Romkinja, 8. april.

Konferencija za novinare
Romsko-ženske mreže Srbije

Govore:

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten